Lastenhoitopalvelu

MLL:n kautta saa apua lastenhoitoon kaikkina vuorokaudenaikoina. Perhe voi käyttää lastenhoitoa omien tarpeiden mukaan esimerkiksi työkiireiden tai opiskelun vuoksi tai kun vanhempi haluaa hetken hengähtää.

Tilaa MLL:n hoitaja

netissä elastenhoito.fi tai puhelimitse 044 030 3301 (ma-pe klo 8–12)

Koulutetut ja luotettavat hoitajat

Hoitajat ovat käyneet Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämän lastenhoitokurssin.  Hoitajat ovat iältään 16–75-vuotiaita. Kaikki hoitajat haastatellaan ja todetaan soveltuviksi lastenhoitotyöhön. 

MLL:n hoitajilta on tarkistettu rikosrekisteriote. Kaikki viralliset MLL:n hoitajat ovat rekisteröityneet elastenhoito-järjestelmään.

Perhe toimii hoitajan työnantajana

Perhe toimii hoitajan työnantajana, maksaa hoitajalle palkan ja huolehtii työnantajavelvoitteista. Hoitajan palkka on 9,00 € / tunti (pyhäpäivinä 18 € / tunti). Minimiveloitus on 2 tuntia.

Lue lisää työnantajana toimimisesta

Tilaa hoitaja

Hoitajan voit tilata netissä e.lastenhoito.fi tai puhelimitse 044 030 3301 (ma-pe klo 8-12).

e.lastenhoito.fi-palvelussa voit jättää tilauksen välityksen hoidettavaksi tai hakea itse vapaita hoitajia. Tämä mahdollistaa hoitajan löytymisen myös iltaisin ja viikonloppuisin, kun hoitajavälitys on suljettu. Kun käytät palvelua ensimmäistä kertaa, sinun on rekisteröidyttävät käyttäjäksi.

Hoitajan työaikaan sisältyy myös tutustuminen alkuun sekä vanhempien kotiinpaluun yhteydessä käyty keskustelu ja palkanmaksu. Näihin on tärkeää varata riittävästi aikaa.

Yhdellä hoitajalla voi olla hoidettavana enintään neljä lasta.

Oletko kiinnostunut hoitajana toimimisesta?

MLL:n lastenhoitotyö on palkallista työtä, jota voi tehdä 16–75-vuotias, lapsirakas ja vastuuntuntoinen. Hoitajaksi haluava käy MLL:n lastenhoitokurssin, hänet haastatellaan ja hänen rikostaustaotteensa tarkistetaan.

Ilman kurssia lastenhoitajaksi voidaan valita perehdytyskoulutuksen kautta  henkilö, jolla on kasvatus-, sosiaali- tai terveysalan ammattitutkinto tai alan loppuvaiheen opiskelija.

Lue lisää hoitajana toimimisesta

MLL Varsinais-Suomen piirin tulevat lastenhoitokurssit⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.