Yhteystiedot Jäsenyys Tietoa

5.8.1924 perustettu Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mynämäen paikallisyhdistys ry edistää yleisellä tasolla liiton arvoja, jotka ovat lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, suvaitsevaisuus, inhimillisyys ja ilo.

Toimipisteenämme on Perhekeskus Hippula, jossa toimii perhekahvila ja erilaisia pienryhmätoimintoja. Lasten musiikkiryhmiä, kokouksia ja paljon muuta toimintaa mahtuu myös seiniemme sisään. Poikkea katsomaan tiloja ja tutustu monipuoliseen toimintaan.

Yhdistyksen lapsi- ja perhetoiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, ja uusien ja entistä useampien vapaaehtoisten avulla toimintaa voidaan kehittää ja laajentaa. Yhdistys tekee monipuolista yhteistyötä muiden yhdistysten (esim. Laurin koulun vanhempainyhdistys, SPR, Mynämäen seurakunta, muut MLL paikallisyhdistykset, jne.) kanssa.

Seuraathan ilmoitteluamme kauppojen ilmoitustauluilla, Facebookissa ja Vakka-Suomen Sanomien Mynämäki-kuntapalstalla sekä Mynämäen kunnan sivuilla! Sieltä saat aina uusimmat tiedot tapahtumista yms.

Miksi paikallista toimintaa ja vaikuttamista tarvitaan?

Vain vaikuttamalla asioihin voidaan muuttaa ja kehittää lasten ja perheiden hyvinvointia ja ympäristöä. MLL ja muut kansalaisjärjestöt ovat kanavia, joiden kautta kaikki voivat olla mukana lapsia ja lapsiperheitä koskevassa päätöksenteossa. Kun samoja asioita arvostavat kansalaiset yhdistävät voimansa, saadaan enemmän tulosta aikaan.
MLL vaikuttaa lasten hyvinvointiin sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla. Paikallisella tasolla vaikuttaminen on kiinni yksilöstä, ryhmästä aktiivisia vapaaehtoisia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa hyvää lapsuutta.

Aikuisen velvollisuus lasta kohtaan

YK:n Lapsen oikeuksien sopimus korostaa lapsen oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Lapsella on oikeus saada aikuisen suojelua ja ohjausta. Lapsella on oikeus aikuisiin, jotka turvaavat lapsen hyvän ja terveen kehityksen sekä turvallisen ympäristön. Aikuisena voit vaikuttaa lapsen puolesta ja lapsen parhaaksi.
Vanhemmilla on ensisijainen vastuu, velvollisuus ja oikeus kasvattaa lapsiaan. Vanhemmat tarvitsevat, ja heillä on oikeus, saada vahvistusta vanhemmuuteensa. Tarvitaan myös kaikkien aikuisten yhteistä vastuuta.

 

  

Tule mukaan toimintaamme ja liity MLL:n Mynämäen yhdistyksen jäseneksi!


Jos haluat liittyä jäseneksi paikalliseen yhdistykseen, niin ota yhteyttä Perhekeskus Hippulaan, sieltä saat tarkat ohjeet liittymisestä, tai täytä tietosi http://www.mll.fi/jasenyys/ 

Jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt henkilö. Jäsenmaksu on 25 euroa, se peritään vasta 18 vuotta täyttäneiltä. Alle 15 -vuotiaat voivat liittyä nuorisojäseneksi.

Jäsenille on edullisempaa osallistua yhdistyksen toimintaan, mm. kerhojen osallistumismaksuista jäsen saa alennusta. Jäsenkortilla saa myös etuja useista paikallisista liikkeistä!

Mynämäen paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenet 2017

TehtäväNimiSähköpostiosoitePuhelinnumero

Puheenjohtaja

Vilhelmiina Eriksson-Tolkki

vilhelmiina.erikssontolkki (at) gmail.com

050 466 1428

Varapuheenjohtaja

Tytti  Poutanen

 

 

Sihteeri 

Kirsi Ukkola

 

 

Rahastonhoitaja 

Päivi Sulonen

 

 

Hallituksen jäsenet

Anna-Kaisa Aerikkala

 

 

 

Susanna Finnholm

Suvi Helle

 

 

 

Paula Koski

Erika Österholm

 

 

Helena Saine

 

 

 

Jessica Palmroth

 

 

 

Katja Lintula

 

 

 

Päivi Vyyryläinen

 

 

 

 

 

 

Varajäsenet

Sanna Laakso

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

MLL Mynämäen yhdistykseltä voi lainata
sitteriä,
liesisuojaa ja
lasten pelastusliiviä koko max 15kg

MLL Mynämäen paikallisyhdistys
Perhekeskus Hippula
Mäenkyläntie 3
23100 Mynämäki

Aukioloaika:
maanantai 12-17
tiistai-keskiviikko 9-13
torstai 12-17
perjantai suljettu

puhelin:
044 297 6225

sähköposti:
mllmynamaki@dnainternet.net