Jäsenyys

5.8.1924 perustettu Mannerheimin Lastensuojeluliiton Mynämäen paikallisyhdistys ry edistää yleisellä tasolla liiton arvoja, jotka ovat lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, suvaitsevaisuus, inhimillisyys ja ilo.

Toimipisteenämme on Perhekeskus Hippula, jossa toimii perhekahvila, lasten musiikkiryhmiä, kokouksia ja paljon muuta toimintaa mahtuu myös seiniemme sisään.

Yhdistyksen lapsi- ja perhetoiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, ja uusien ja entistä useampien vapaaehtoisten avulla toimintaa voidaan kehittää ja laajentaa. Yhdistys tekee monipuolista yhteistyötä muiden yhdistysten (esim. Laurin koulun vanhempainyhdistys, SPR, Mynämäen seurakunta, muut MLL paikallisyhdistykset, jne.) kanssa.

Seuraathan ilmoitteluamme kauppojen ilmoitustauluilla, Facebookissa ja Vakka-Suomen Sanomien Mynämäki-kuntapalstalla sekä Mynämäen kunnan sivuilla! Sieltä saat aina uusimmat tiedot tapahtumista yms.

Miksi paikallista toimintaa ja vaikuttamista tarvitaan?

Vain vaikuttamalla asioihin voidaan muuttaa ja kehittää lasten ja perheiden hyvinvointia ja ympäristöä. MLL ja muut kansalaisjärjestöt ovat kanavia, joiden kautta kaikki voivat olla mukana lapsia ja lapsiperheitä koskevassa päätöksenteossa. Kun samoja asioita arvostavat kansalaiset yhdistävät voimansa, saadaan enemmän tulosta aikaan.
MLL vaikuttaa lasten hyvinvointiin sekä paikallisella että valtakunnallisella tasolla. Paikallisella tasolla vaikuttaminen on kiinni yksilöstä, ryhmästä aktiivisia vapaaehtoisia, jotka haluavat olla mukana rakentamassa hyvää lapsuutta.

Aikuisen velvollisuus lasta kohtaan

YK:n Lapsen oikeuksien sopimus korostaa lapsen oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Lapsella on oikeus saada aikuisen suojelua ja ohjausta. Lapsella on oikeus aikuisiin, jotka turvaavat lapsen hyvän ja terveen kehityksen sekä turvallisen ympäristön. Aikuisena voit vaikuttaa lapsen puolesta ja lapsen parhaaksi.
Vanhemmilla on ensisijainen vastuu, velvollisuus ja oikeus kasvattaa lapsiaan. Vanhemmat tarvitsevat, ja heillä on oikeus, saada vahvistusta vanhemmuuteensa. Tarvitaan myös kaikkien aikuisten yhteistä vastuuta.

Tule mukaan toimintaamme ja liity MLL:n Mynämäen yhdistyksen jäseneksi!

Jos haluat liittyä jäseneksi paikalliseen yhdistykseen, niin täytä tietosi http://www.mll.fi/jasenyys/

Jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt henkilö. Jäsenmaksu on 25 euroa, se peritään vasta 18 vuotta täyttäneiltä. Alle 15 -vuotiaat voivat liittyä nuorisojäseneksi.

Jäsenille on edullisempaa osallistua yhdistyksen toimintaan. Jäsenkortilla saa myös etuja useista paikallisista liikkeistä!

MLL Mynämäen yhdistykseltä voi lainata
sitteriä,